Γκρέϊ χάουντ - Gray Hound [Γκρέϊ χάουντ - Gray Hound]

€850.00(ΦΠΑ Περιλαμβάνεται)
Γκρέϊ χάουντ - Gray Hound
23664
- +
Κατόπιν παραγγελίας
Με την αγορά κερδίζετε 1417 πόντους

Πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει την συντροφιά ενός μεγαλόσωμου σκύλου με δυνατή προσωπικότητα και καλό χαρακτήρα.

Καταγωγή ράτσας: Αίγυπτος   Αίγυπτος
Άλλη ονομασία: -
Προσδόκιμος χρόνος ζωής: 10 - 12 Χρόνια

Ύψος: Αρσ. 74 cm | Θηλ. 70 cm
Βάρος: Βάρος 27-33 κιλά

Group: Hounds (σκύλοι κυνηγετικοί)
Χρώματα: Από ανοιχτό ξανθό μέχρι σκούρο μαύρο
Χρησιμότητα: Σκύλος Λαγωνικό όρασης - κυνοδρομίες - συντροφιάς κατοικίδιο
Ιδιοσυγκρασία: Φιλικό, δραστήριο, στοργικό

Περιγραφή

Μαθαίνουν πάρα πολύ εύκολα, δένονται, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά και γίνονται καλοί σύντροφοι. Εντυπωσιακής ομορφιάς, ψηλός και αθλητικός σκύλος, με κοντό γκρι μεταξένιο τρίχωμα. Έξυπνο βλέμμα, γρήγορα αντανακλαστικά. Η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει αυτός ο σκύλος φτάνει τα 65 χιλιόμετρα την ώρα. Σήμερα χρησιμοποιείται συχνά σε κυνοδρομίες.

Συμβουλές για περιποίηση

Το απαλό και κοντό τρίχωμα του Greyhound είναι εύκολο στην περιποίηση. Χρειάζεται ένα τακτικό βούρτσισμα και μπάνιο όποτε είναι απαραίτητο.

Θέματα σχετικά με την υγεία

Σε γενικές γραμμές το Greyhound έχει ευαίσθητο στομάχι. Είναι ιδανικό να τρέφεται 2 ή 3 φορές την ημέρα με μικρότερα γεύματα, παρά με ένα μεγάλο. Επίσης, είναι ευαίσθητο στα φάρμακα και στα εντομοκτόνα. Αυτή η φυλή ζει συνήθως από 10 έως 12 ετών.

Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης

Το Greyhound είναι προτιμότερο να ζει σε χώρο που υπάρχει κήπος ή αυλή ώστε μπορεί να γυμνάζεται όσο θέλει. Ωστόσο, μπορεί να ζήσει και σε ένα διαμέρισμα, αρκεί να πηγαίνει την καθημερινή μεγάλη βόλτα του που θα του δίνει τη δυνατότητα να τρέξει και να παίξει.

Το Greyhound είναι μια αρχαία φυλή που πιστεύεται ότι κατάγεται από το Arabian Sloughi. Είναι πιθανό ότι αυτοί οι σκύλοι μεταφέρθηκαν στην Αγγλία από τους εμπόρους πριν από το 900 μ.Χ.. Εκατοντάδες χρόνια πριν, η φυλή χρησιμοποιήθηκε για να κυνηγήσει ελάφια και αγριογούρουνα.

Το Greyhound είναι ο γρηγορότερος σκύλος στον κόσμο, και είναι ικανό να επιτύχει ταχύτητες πάνω από σαράντα μίλια την ώρα. Αυτή η φυλή έχει μια σειρά από φυσικά ταλέντα όπως, η εξερεύνηση, το κυνήγι, η ταχύτητα και η ευκινησία.

Χαρακτηριστικά
Ενεργητικότητα 5
Ανάγκη για άθληση 5
Παιχνιδιάρικο 5
Στοργικότητα 5
Φιλικό με παιδιά 4
Φιλικό με ξένους 4
Φιλικό με άλλα σκυλιά 1
Φιλικό με άλλα ζώα 1
Ικανότητα μάθησης 5
Ικανότητα φύλακα 1
Προστατευτικό 2
Περιποίηση 2
Αντοχή στο κρύο 1
Αντοχή στη ζέστη 5
Σε διαμέρισμα 3

Χρειάζεστε ένα λογαριασμό; Εγγραφή

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο